Hevosen pelko ja pelon vähentäminen

Mitä on hevosen pelko? Miten pelkoa voi vähentää kouluttamalla? Tässä tiiviissä luennossa tärkeät perusasiat.

Voit maksaa alla luottokortin pankki- tai luotto-ominaisuudella. Maksun jälkeen pääset automaattisesti heti luennolle.

Vaihtoehtoisesti voit maksaa MobilePaylla numeroon 44447 (PedaEquest yritystunnus) tai suoraan tilille  FI72 5436 0920 0530 25 / Anna Kilpeläinen. Merkitse viestiksi kenen maksu ja mikä luento. Näissä maksutavoissa lisään maksajan luennolle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun näen maksun tulleen. Lähetä maksun jälkeen tieto maksamisesta sähköpostiin anna.kilpelainen@pedaequest.com.

Tilaamasi tuotteet

  Hevosen pelko ja pelon vähentäminen 15
  Lunasta koodi
  Käytä
  Yhteensä (sis. alv. 24 %)
  €15

  Yhteystiedot

   Jatka

   Maksutiedot

    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö
    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö

    "Luento ylitti kaikki odotukset, se oli perusteellinen ja hyvin rakennettu, ja perustui tutkittuun tietoon vankan kokemuksen lisäksi. Sain hyvin paljon ajatuksia ja ideoita - kiitos! On erinomaista, että tieto ja ymmärrys hevosen käyttäytymiseen vaikuttavista tekijöistä lisääntyy ja ne pystytään huomioimaan näiden upeiden eläinten kanssa toimiessa."

    Hevosen stressi-luento
    Merita Turunen,
    neuropsykologian erikoispsykologi, hevosharrastaja

    "Minua kiinnostaa tutkittuun tietoon perustuva tieto ylipäätään hevosista ja haluaisin pysyä ajan tasalla jatkossakin tästä. Tämä koulutus oli ihan loistavan hyvä tietopaketti!"

    PedaEquest -koulutus
    2020
    Opiskelija

    Asiakkaiden arviot kurssista

    4.4

    Suosituin
    • 5 43%
    • 4 58%
    • 3
    • 2
    • 1
    Opiskelija 2023

    Hyödyllinen, suosittelen

    Todella tärkeiden asioiden kertausta ja myös uusia näkökulmia tuovaa tietoa. Pidän Annan koulutuksista, koska ne perustuvat tutkittuun tietoon ja kouluttajana hän osaa hyvin esimerkkien avulla kertoa asiat moneltakin eri kantilta. Koulutus sopii minusta aivan kaikille hevosten kanssa toimiville, ammattilaisille ja harrastajille.

    3 months ago
    Hanna Pulkkinen

    Selkeä kokonaisuus

    Asiat esitetty selkeästi ja hyvin tiivistetysti. Herää mielenkiinto kuulla ja opiskella lisää aiheesta. Hevosen käyttäytymisen, kommunikoinnin ja syy-seuraus suhteiden tunnistaminen on tärkeä taito. Pelkoa on mahdollista oppia säätelemään. Ensin täytyy tunnistaa taustalla vaikuttavat tekijät.

    10 months ago
    Niina Saastamoinen

    Selkeää perustietoa

    Erinomaisen selkeästi ja havainnollisesti esitetty hevosen pelkäämisen perusasiat. Oikein hyvä kokonaisuus!

    10 months ago
    Kati Tuomola

    Tärkeää asiaa

    Se, että hevonen pelkää ja pelästyy helposti vaikuttaa niin moneen asiaan , jokapäiväiseen ja turvalliseen hevosen käsittelyyn. Hevosen pelko on myös todellista ja ehkä sitä vähätellään. Tämä luento on siksikin tärkeä. Kiitos!

    1 year ago
    Sari Kokkonen

    Hyviä näkökulmia

    Jälleen kiinnostava ja monia näkökulmia avaava luento. Myös konkretisoiva, kun toimii hevosen kanssa joka kovasti pelkää kaikkea, mutta tottuu myös aika nopeasti positiivisen pedagogiikan tuella.

    1 year ago
    Johanna Hellman

    Hyvä kokonaisuus :)

    Yksi tähti jäi puuttumaan kun oli enimmäkseen tuttua asiaa (mikä ei ehkä ole luennoitsijan vika). Olisin toivonut enemmän käytännön vinkkejä.

    1 year ago
    See more reviews