Hevosen stressi

Mikä hevosta stressaa? Huippusuosittu luento nyt netissä!

Tilaamasi tuotteet

  Hevosen stressi 22
  Lunasta koodi
  Käytä
  Yhteensä (sis. alv. 24 %)
  €22

  Yhteystiedot

   Jatka

   Maksutiedot

    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö
    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö

    "Luento ylitti kaikki odotukset, se oli perusteellinen ja hyvin rakennettu, ja perustui tutkittuun tietoon vankan kokemuksen lisäksi. Sain hyvin paljon ajatuksia ja ideoita - kiitos! On erinomaista, että tieto ja ymmärrys hevosen käyttäytymiseen vaikuttavista tekijöistä lisääntyy ja ne pystytään huomioimaan näiden upeiden eläinten kanssa toimiessa."

    Merita Turunen,
    neuropsykologian erikoispsykologi, hevosharrastaja

    "Minua kiinnostaa tutkittuun tietoon perustuva tieto ylipäätään hevosista ja haluaisin pysyä ajan tasalla jatkossakin tästä. Tämä koulutus oli ihan loistavan hyvä tietopaketti!"

    PedaEquest -koulutus
    2020
    Opiskelija

    Voit maksaa luottokortin pankki- tai luotto-ominaisuudella. Maksutapahtuma on täysin suojattu.  Maksukorttisi tietoturvasta vastaa suuri kansainvälinen maksunvälittäjä Stripe, joka on sertifioitu korkeimman PCI-tietoturvasertifikaatin arvoisesti.

    Mikäli sinulla ei ole luottokorttia, pyydä sähköpostista anna.kilpelainen(@)pedaequest.com mahdollisuutta maksaa laskulla tai
     MobilePaylla.

    Asiakkaiden arviot kurssista

    5

    Suosituin
    • 5 100%
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    Sanna Koistinen

    Luentojen seuraaminen

    Mielenkiintoista oli kuunnella aiheesta. Luento-tapa antoi tilaa mukavasti pohdiskeluun ja ajatusten heräilyyn, tärkeää tietoa monin eri tavoin. Kiitos.

    9 months ago
    Piia Heikkinen

    Piia

    Annalla on rauhallinen ja asiantunteva ote - tätä luentoa on helppo seurata ja kuunnella. Asioita ehtii pohtia ja ymmärtää luennon aikana. Luennon jakaminen osiin auttaa myös kuulijaa (vaikka tekee mieli kuunnella kaikki osat heti läpi, niin voi helposti palata uudelleen siihen luennon osaan, jonka haluaa kuunnella uudelleen). Tämän luennon sisältö sopii ihan kaikille hevosten kanssa toimiville, harrastajakin saa paljon hyödyllistä tietoa. Toivottavasti Annan luentoja saadaan pian lisää tälle alustalle!

    11 months ago
    Teea Ekola

    Hevosen stressi

    Hevosen stressi- kurssi on laaja, mutta silti selkeä kokonaisuus erittäin tärkeästä aihealueesta. Annan luentoa on helppo kuunnella ja seurata, ja käytännön esimerkit värittävät kokonaisuuden helpoksi ymmärtää. Annan laaja asiantuntjiuus näkyy ja kuuluu läpi koko kurssin. Kurssin luennot on teemoiteltu selkeästi, joten kurssin voi helposti kuunnella myös osissa. Suosittelen kurssia kaikille jotka ovat hevosten kanssa tekemisissä! Teea Ekola, Toiskan Terapeuttinen Talli / Ilon Kopse

    11 months ago
    Emilia XXXX

    Hieno tietopaketti

    Helppo kuunnella.

    11 months ago
    Anne Kela

    .

    .

    11 months ago
    Laura Mannila

    Selkeää ja käytännönläheistä tietoa hevosen stressistä

    Luento avaa selkeällä ja käytännönläheisellä tavalla aihettaan: mitä stressi on, mistä se syntyy, mitä tapahtuu fysiologisella tasolla ja miten stressiin voi vaikuttaa. Luento on hyvin jäsennetty ja pilkottu, sitä on ilo seurata. Kuvat ja kaaviot havainnollistavat asioita ja helpottavat hahmottamista. Suosittelen lämpimästi kaikille hevosharrastajille, hevosen omistajille, hevosalan ammattilaisille sekä eläinlääkäreille, hevoshierojille, fysioterapeuteille ja muille hevosten terveydenhuollon ammattilaisille! Laura Mannila, psykoterapeutti ja työnohjaaja

    1 year ago
    See more reviews